Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g40g30kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g18g41kcal2.2g0.5g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.8g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g154kcal6.2g16.2g7g1.4g
Valittu annoskoko73g77kcal3.1g8.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal1.6g4.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g11g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219