Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 3.1g4.5kcal0.1g1g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 23g32kcal5.2g0g1.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g97kcal11.4g6.6g2.6g1.6g
Valittu annoskoko73g48kcal5.7g3.3g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal2.9g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.5g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612