Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g22g4.4kcal0g0.9g0g0g
Puna-ahven savustettu 38g43kcal6.4g0g1.9g0g
Soijakastike 11g6.6kcal0.6g1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g137kcal15g4.8g6g0.4g
Valittu annoskoko74g69kcal7.5g2.4g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal3.8g1.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271