Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 25g41kcal7g0g1.4g0g
Porkkana 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g130kcal15.6g9.2g3g1.2g
Valittu annoskoko74g65kcal7.8g4.6g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g33kcal3.9g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g88kcal10.6g6.3g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301