Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 30g172kcal6g5.6g13.9g1.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g15g43kcal0.5g10.2g0g1.3g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g19g109kcal0g0g18.7g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g732kcal13g44.8g68.6g4.8g
Valittu annoskoko73g366kcal6.5g22.4g34.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna37g183kcal3.3g11.2g17.2g1.2g
Arvot/100g100g499kcal8.9g30.5g46.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262864