Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.7kcal0.4g0.6g0.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)2.4g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g201kcal19.4g6g10.8g0.6g
Valittu annoskoko73g101kcal9.7g3g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal4.9g1.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.2g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905