Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl9g34kcal1.1g6.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)11g34kcal1.1g6.9g0.2g1.6g
Fariinisokeri16g67kcal0g16.4g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Muna, annos 60g5.6g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 17g7.4kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g497kcal5.8g62.2g24.4g4.4g
Valittu annoskoko73g249kcal2.9g31.1g12.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna37g124kcal1.5g15.6g6.1g1.1g
Arvot/100g100g339kcal4g42.4g16.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592