Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 35g122kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.7g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g22g11kcal0.7g0.9g0.5g0g
Ruohosipuli, tuore1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g379kcal11.2g52g13g2.4g
Valittu annoskoko73g190kcal5.6g26g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g95kcal2.8g13g3.3g0.6g
Arvot/100g100g258kcal7.6g35.4g8.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238