Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g1.9g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Becel juokseva, annos 10g4.4g29kcal0g0g3.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g19g83kcal1.3g12.7g3.7g0.7g
Vispikerma Flora 20%16g34kcal0.5g0.8g3.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g8.1g45kcal0.7g4.5g2.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g4.7g26kcal0.2g2.8g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g516kcal9.2g54.8g30g1.4g
Valittu annoskoko74g258kcal4.6g27.4g15g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g129kcal2.3g13.7g7.5g0.4g
Arvot/100g100g351kcal6.3g37.2g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963