Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu25g75kcal1g1g7.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Katkarapu 10g6.8kcal1.4g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 13g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli mauste0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g198kcal6.6g5.2g16.8g0.6g
Valittu annoskoko74g99kcal3.3g2.6g8.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal1.7g1.3g4.2g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.5g11.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636