Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss24g17kcal0.3g4.2g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g22g35kcal4.2g0g2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)12g3.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytkerma6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g1.3g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g145kcal10g11g6.8g0g
Valittu annoskoko74g73kcal5g5.5g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna37g36kcal2.5g2.8g1.7g0g
Arvot/100g100g98kcal6.8g7.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920