Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g20g11kcal0.3g1.3g0.5g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g9g16kcal0.2g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g126kcal8.6g6g7.6g0.6g
Valittu annoskoko74g63kcal4.3g3g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal2.2g1.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.8g4.1g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348