Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu28g62kcal2.4g1.8g5.1g0.4g
Ketsuppi, Felix2.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sinappi 2.1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka10g5.5kcal0g1.3g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio18g11kcal0.3g0.7g0.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)14g37kcal3.7g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g240kcal13g9.4g17g1g
Valittu annoskoko74g120kcal6.5g4.7g8.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g60kcal3.3g2.4g4.3g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.4g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493