Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)11g3.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g45kcal2.4g3.6g2g0.4g
Valittu annoskoko74g22kcal1.2g1.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g11kcal0.6g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.6g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954