Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)27g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty38g54kcal2g10.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g142kcal4.6g24.2g3g2.8g
Valittu annoskoko74g71kcal2.3g12.1g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g36kcal1.2g6.1g0.8g0.7g
Arvot/100g100g97kcal3.1g16.4g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889