Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 63g104kcal10.5g0g6.9g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)6.8g8.5kcal0.6g0.2g0.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g263kcal22.2g0.4g19g0g
Valittu annoskoko74g131kcal11.1g0.2g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna37g66kcal5.6g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g178kcal15g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800