Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.8g36kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Flora Vanilla 12%5.8g11kcal0.3g0.9g0.7g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g6.2g35kcal0.4g3.5g0.2g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g12g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g421kcal9.6g56.4g13.4g2g
Valittu annoskoko74g210kcal4.8g28.2g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna37g105kcal2.4g14.1g3.4g0.5g
Arvot/100g100g286kcal6.5g38.3g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108868