Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g11g21kcal2.7g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)16g11kcal1.9g0.5g0.2g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g176kcal12g3g13g1g
Valittu annoskoko74g88kcal6g1.5g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g44kcal3g0.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g120kcal8.2g2g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769