Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee63g122kcal11.7g0g8.5g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g332kcal23.8g0.4g26.6g0.2g
Valittu annoskoko74g166kcal11.9g0.2g13.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g83kcal6g0.1g6.7g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.1g0.3g18g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603