Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g3.1g4.7kcal0.6g0g0.3g0g
Broilerijauheliha, annos 100g13g13kcal2.9g0g1.2g0g
Maizena maissitärkkelys0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g91kcal9.2g9.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko74g45kcal4.6g4.9g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g23kcal2.3g2.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g62kcal6.2g6.6g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057