Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)20g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g80kcal1.4g6.4g5.2g2g
Valittu annoskoko74g40kcal0.7g3.2g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna37g20kcal0.4g1.6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.3g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174