ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu5.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi22g30kcal4.5g0g1.3g0g
Amerikan pekoni 1viipale4.7g15kcal0.6g0g1.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g4.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g6.8g10kcal0.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g151kcal11.6g12.4g5.8g0.6g
Valittu annoskoko74g76kcal5.8g6.2g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g38kcal2.9g3.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g8.4g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399