Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 33g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g24g92kcal0g23g0g0g
Suklaa tumma 14g73kcal0.5g7.5g4.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g358kcal1.4g65.2g9.2g3.6g
Valittu annoskoko74g179kcal0.7g32.6g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna37g90kcal0.4g16.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.1g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914