Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g120kcal9.4g3g7.8g1.4g
Valittu annoskoko74g60kcal4.7g1.5g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal2.4g0.8g2g0.4g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704