Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Naudan Sisäpaisti35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g28g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g120kcal17g5.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko74g60kcal8.5g2.9g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g30kcal4.3g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal11.5g3.9g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729