PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 414g158kcal1.1g29.1g0.4g14.2g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Sokeri 53g216kcal0g53.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal12.9g0.3g10.6g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g44g237kcal0.2g0.2g26.3g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2134kcal47.2g290.2g77.4g34.2g
Valittu annoskoko730g1067kcal23.6g145.1g38.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna365g534kcal11.8g72.6g19.4g8.6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219