Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g156g172kcal12.2g28.2g0.8g14.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe, punanen0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 282g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%250g426kcal50.1g0g25g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1469kcal129.4g81.2g66.2g37.8g
Valittu annoskoko730g735kcal64.7g40.6g33.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna365g367kcal32.4g20.3g16.6g9.5g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373