Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus313g94kcal6.3g15.7g0.9g9.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)313g348kcal72g0g6.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto63g207kcal16.9g0g15g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1655kcal192.8g35.6g82g18.8g
Valittu annoskoko730g828kcal96.4g17.8g41g9.4g
Annoskoko puolitettuna365g414kcal48.2g8.9g20.5g4.7g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890