Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1818kcal88.4g55.6g138g25.4g
Valittu annoskoko730g909kcal44.2g27.8g69g12.7g
Annoskoko puolitettuna365g455kcal22.1g13.9g34.5g6.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070