Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g200g264kcal42g0g10g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g200g398kcal40g0g26g0g
Margariini, Pirkka1.2g9kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli50g150kcal1.8g2.1g15g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1998kcal173.6g12g136.6g0.8g
Valittu annoskoko730g999kcal86.8g6g68.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna365g500kcal43.4g3g34.2g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720