Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa163g212kcal29.3g2.1g9g0g
Valio fraiche 5%50g45kcal2g3.8g2.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)25g65kcal7.8g0g3.8g0g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)338g442kcal40.6g250.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g2137kcal175.6g528.4g90g0g
Valittu annoskoko730g1069kcal87.8g264.2g45g0g
Annoskoko puolitettuna365g534kcal43.9g132.1g22.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821