Italian Ketolihapullat

800 g Jauhelihaa (10% rasvaa)
2dl Valio Kuohukermaa
3kpl Kananmunia
1kpl Punasipulia
5kpl valkosipulin kynsiä
114g Pekonia
20g Oliiviöljyä (voi jättää pois)

Sekoita kaikki ainekset kipossa.

Pilko punasipuli pieneksi.

Pyörittele pulliksi ja paista uunissa pullien koon mukaan 200c 15-25min.

Nasusika
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g86kcal0g0g9.6g0g
HK american pekoni 170g pakkaus57g182kcal6.8g0.3g17.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.6g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kananmuna keitetty82g117kcal10.2g0.2g8.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl97g328kcal1.9g2.9g33.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1461g2809kcal192.8g16g218g3g
Valittu annoskoko731g1405kcal96.4g8g109g1.5g
Annoskoko puolitettuna365g702kcal48.2g4g54.5g0.8g
Arvot/100g100g192kcal13.2g1.1g14.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47583