Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1068g243kcal6g36.8g3.2g15g
Peruna, keskikokoinen 60g3164g1898kcal47.5g411.3g3.2g28.5g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1600g96kcal1.6g8g6.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1064g1756kcal212.8g0g106.4g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g404g307kcal3.6g97.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14600g8600kcal543g1107g239.2g87g
Valittu annoskoko7300g4300kcal271.5g553.5g119.6g43.5g
Annoskoko puolitettuna3650g2150kcal135.8g276.8g59.8g21.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198