Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g3993g2995kcal75.9g639g8g39.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.5g1.6g20g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1797g4090kcal215.6g46.7g341.4g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g80g196kcal2.3g35.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g15363kcal612.4g1597g714.8g142g
Valittu annoskoko7308g7681kcal306.2g798.5g357.4g71g
Annoskoko puolitettuna3654g3841kcal153.1g399.3g178.7g35.5g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219