Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3148g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1799g3984kcal314.8g0g305.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1124g461kcal15.7g91.1g3.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli899g1619kcal76.5g19.8g134.9g0g
Ketsuppi, Felix243g219kcal2.4g51g1.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Persilja45g5.4kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g12852kcal829g331.8g913.6g7.2g
Valittu annoskoko7308g6426kcal414.5g165.9g456.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna3654g3213kcal207.3g83g228.4g1.8g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674