Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha2400g4320kcal432g0g288g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto492g1378kcal93.5g0g108.2g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka300g75kcal2.7g13.8g1.2g5.7g
Chili paprika punainen24g10kcal0.5g2.2g0g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)3000g900kcal30g120g12g6g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g330g1188kcal92.4g6.6g89.1g0g
Ketsuppi, Pirkka180g193kcal1.8g45g0g2.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g120g262kcal7.4g29.8g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14616g17995kcal1336.6g483g1144g41.8g
Valittu annoskoko7308g8998kcal668.3g241.5g572g20.9g
Annoskoko puolitettuna3654g4499kcal334.2g120.8g286g10.5g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716