Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 1200g1461kcal255g0g48g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g800g200kcal33.6g33.6g0.8g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)560g1960kcal89.6g358.4g14.6g33.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Ranskankerma Valio600g1680kcal15g21g168g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14618g14261kcal984g876.6g753.8g87.4g
Valittu annoskoko7309g7131kcal492g438.3g376.9g43.7g
Annoskoko puolitettuna3655g3565kcal246g219.2g188.5g21.9g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597