(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 72g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 38g146kcal0.8g0.8g15.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton47g84kcal2.1g2.6g7g1.9g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g78g86kcal1.8g3.1g7.8g0g
Tonnikala öljyssä 181g344kcal49.2g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1462g1522kcal126g31.2g96.2g18.6g
Valittu annoskoko731g761kcal63g15.6g48.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna366g381kcal31.5g7.8g24.1g4.7g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233