Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)120g420kcal19.2g76.9g3.1g7.2g
Paistijauheliha, snellman175g297kcal21g0g17.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 306g139kcal9.2g14.7g4.6g0g
Kananmuna, keitetty 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g44g157kcal12.2g0.8g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1463g2465kcal141.2g185.2g114.2g14.4g
Valittu annoskoko732g1233kcal70.6g92.6g57.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna366g616kcal35.3g46.3g28.6g3.6g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334