Kananjauhelihakeitto

Reseptistä tulee noin 7 annosta.

Kuori ja pilko perunat(n.650g).

Kuulota pilkottua sipulia kattilassa(n.100g).

Lisää kattilaan vesi(1-1,2l) ,perunat ja kanaliemikuutio.

Anna kiehua n.15min.

Paista tällä välin kanan jauheliha(400g) ja lisää se 15min.

jälkeen kattilaan.

Lisää samalla myös keittojuurekset ja mausta grillimausteella ja kokonaisilla mustilla pippureilla.

Anna porista vielä hetki.

Samalla ohjeella voi tehdä myös jauheliha- tai nakkikeiton.

Philippa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi343g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g3.2g8.4kcal0.6g0.1g0.6g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste57g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Peruna keitetty186g126kcal2.8g27.3g0.4g1.5g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g114g146kcal17g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g607kcal42.6g63g23.2g6.6g
Valittu annoskoko732g304kcal21.3g31.5g11.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna366g152kcal10.7g15.8g5.8g1.7g
Arvot/100g100g42kcal2.9g4.3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32418