Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3201g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 1201g1461kcal255.1g0g48g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g800g200kcal33.6g33.6g0.8g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)560g1961kcal89.6g358.5g14.6g33.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1401kcal95g0.2g110g0g
Ranskankerma Valio600g1681kcal15g21g168.1g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14624g14267kcal984.2g877g754g87.4g
Valittu annoskoko7312g7133kcal492.1g438.5g377g43.7g
Annoskoko puolitettuna3656g3567kcal246.1g219.3g188.5g21.9g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597