Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.5kcal0.4g0.8g0.3g0g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)100g110kcal23g0g2.1g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g445kcal53g30.6g9.4g13g
Valittu annoskoko732g222kcal26.5g15.3g4.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna366g111kcal13.3g7.7g2.4g3.3g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409