Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g300kcal0g75g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.1g0.2g22.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g27g88kcal2g14.6g1.9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g3922kcal34.2g215.4g363.8g1.4g
Valittu annoskoko732g1961kcal17.1g107.7g181.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna366g980kcal8.6g53.9g91g0.4g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761