Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Tomaatti, tuore94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Sieni tatti, hapero 56g16kcal1g1.6g0.3g1.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g38g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g304kcal8.4g29g16.8g10g
Valittu annoskoko732g152kcal4.2g14.5g8.4g5g
Annoskoko puolitettuna366g76kcal2.1g7.3g4.2g2.5g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711