Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g240g1368kcal54.7g46.8g119g14.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti60g340kcal14.7g8.3g27.5g0g
Saksanpähkinä 36g245kcal5.3g1.2g23.5g5.7g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g60g224kcal13.8g0g18.6g16.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g36g3.6kcal0.5g0g0.2g30.6g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g4362kcal178g112.6g377.6g135g
Valittu annoskoko732g2181kcal89g56.3g188.8g67.5g
Annoskoko puolitettuna366g1091kcal44.5g28.2g94.4g33.8g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200