Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus5g16kcal0.6g0g1.5g0g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g647kcal48.8g23.4g38g7.8g
Valittu annoskoko732g323kcal24.4g11.7g19g3.9g
Annoskoko puolitettuna366g162kcal12.2g5.9g9.5g2g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061