Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit17g22kcal0.5g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g180kcal4.4g29.6g4.8g5g
Valittu annoskoko732g90kcal2.2g14.8g2.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna366g45kcal1.1g7.4g1.2g1.3g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720