Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 8.4g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g25g89kcal0.9g20.7g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g265kcal8.4g53.6g1g6.6g
Valittu annoskoko732g133kcal4.2g26.8g0.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna366g66kcal2.1g13.4g0.3g1.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401258