Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)91g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 162g29kcal0.9g4.1g0.6g1.1g
Munakoiso 153g34kcal0.8g4.7g0.3g3.8g
Paprika, punainen116g30kcal1g5.3g0.5g2.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3.1g10kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.1g3kcal0g0.6g0g0g
Ruispasta, Torino50g175kcal6.5g33.5g1.2g3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen147g29kcal0.9g5.6g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g736kcal24g119.2g13.2g30.4g
Valittu annoskoko732g368kcal12g59.6g6.6g15.2g
Annoskoko puolitettuna366g184kcal6g29.8g3.3g7.6g
Arvot/100g100g50kcal1.6g8.1g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210