Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%156g266kcal31.2g0g15.6g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino156g531kcal35.9g82.8g5.8g9.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Ketsuppi, Felix16g14kcal0.2g3.3g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g56kcal4.4g0.3g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g2255kcal181.8g213.4g72.8g21.6g
Valittu annoskoko733g1128kcal90.9g106.7g36.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna366g564kcal45.5g53.4g18.2g5.4g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649